SHOWBIZ / LATEST 即時娛樂

黃智雯薯片治療法醫好心情 好姊妹趙希洛陪食 結果...... (12:15)

2019/9/19

趙希洛、黃智雯早前結伴到法國上戲劇課程。(黃智雯Instagram圖片)

2 photos

黃智雯(Mandy)、趙希洛(Candice)早前結伴到法國上戲劇課程,Mandy昨日在社交網分享與Candice在當地酒店房間、身穿同款粉紅Tee的牀照。Mandy說︰「當我心情麻麻,以前我會用薯片治療法,依家我會loop下(吓)個album,搵下(吓)d(啲)靈感同Pleasure😌,thanks my summer fling @lovecandice.c(趙希洛Instagram名稱)。 💞」

Candice留言回覆:「以前你會自己一個人食薯片,而(依)家我會坐喺你隔離(籬)陪你一齊食薯片,食到我肥Fat晒😋,你就好啦,食極都唔肥🤦🏻‍♀️。痛在你心,肥在我身😅。」Mandy答︰「突然咁好文筆既(嘅)!辛苦您啦,食曬(晒)我d(啲)🍟。」

(即時娛樂)