SHOWBIZ / LATEST 即時娛樂

【唱足一小時】梁詠琪43歲生日 獻Sing贈粉絲 (12:38)

2019/3/26

昨天生日的梁詠琪,在晚上開facebook live獻唱多首金曲,獲網民大讚唱得好好。(梁詠琪facebook影片截圖/梁詠琪instagram圖片)

2 photos

昨天是靚媽梁詠琪(GiGi)的43歲生日,昨晚GiGi派生日福利,舉行side track微型facebook live show,獻唱12首經典歌曲,包括《蕩失》﹑《花城》﹑《浪費時間》﹑《好不好》和《青檸一片天》等,GiGi唱足一小時,不少粉絲和網民都留言讚GiGi唱得好好,又問她何時舉行side track演唱會;Live show接近尾聲時,工作人員送上生日蛋糕和香檳給GiGi,GiGi祝大家身體健康,之後她在fb留言說:「生日咁重要的日子,當然要俾(畀)D(啲)福利我D(啲) Fans啦!這個Side Track微型Facebook live show製作非常pro,希望你們喺屋企都睇得開心!」

(即時娛樂)